Who’s in the shed?

Wie maken toch die mooie dingen?

Die gast in de video?

Dat ben ik. Nick Dozeman.
Al 8 jaar sta ik 5 (soms 6 of 7) dagen per week vroeg op om te doen wat ik het liefst doe. Bedrijven of organisaties zoals die van jou helpen met het neerzetten van een sterke bedrijfsidentiteit.

Nick Dozeman
Nick Dozeman

Gettin’ bored?

Nope! Elk project en elke klant is anders. Van klein (zoals ik) tot groot, van logo ontwikkeling voor een nieuwe onderneming tot volledige ‘overhaul’ van een bestaande huisstijl. Wij doen waar we goed in zijn: Ontwerpen, programmeren, positioneren en realiseren. Oh, en we zorgen er ook voor dat je gevonden wordt in de zoekmachines, anders schiet het niet op natuurlijk.

Wij?

Klopt. Ik doe dit niet alleen. Sinds de oprichting van The Brand Shed, 5 jaar geleden, werk ik samen met Bart Pronk. Een superheld met ruim 10 jaar ervaring op webgebied. Bart snapt als de beste wat al die code betekent en hoe je hiermee goede, converterende websites maakt die gebruiksvriendelijk zijn en er erg lekker uitzien.

Bart Pronk
Harry Derksen

Sterke verhalen

Jij wilt jouw verhaal vertellen, maar hoe zorg je dat de boodschap aankomt bij de doelgroep? Onze taalguru Harry Derksen vertaalt jouw sterke verhaal in hapklare brokken die de doelgroep triggert, motiveert en activeert. Natuurlijk dragen zijn teksten ook bij aan een goede online vindbaarheid! Duidelijk verhaal toch?

Waarom met ons werken?

Bij ons weet je waar je aan toe bent, kom je alleen voor leuke verassingen te staan, krijg je snel en eerlijk antwoord en weet je zeker dat je voor, tijdens en na oplevering van jouw project op ons kan rekenen. En als je toch aan het rekenen bent...bij ons betaal je nooit teveel.

Scroll naar top