Onze handleiding

Stap voor stap. Van ‘Hallo’ tot ‘Wow!’

 • Hallo

  Wie ben je, wat doe je, hoe doe je dat, waarom doe je dat, waar wil je heen en hoe wil je daar komen. Dat geeft ons voldoende stof om een goed beeld te weven van jouw bedrijf/organisatie. Tijdens ons gesprek geven we je een eerlijk advies en vertellen we je wat wij voor je kunnen betekenen.

 • Offerte

  We zetten alles op papier wat we besproken hebben zodat je precies ziet wat je krijgt en welke investering daar aan vast zit.
  Heb je vragen of opmerkingen? Vertel het ons! Natuurlijk hopen we voor jou aan de slag te mogen gaan.

 • Ontwerp

  Met de stof die jij ons hebt gegeven gaan we vol van start. We presenteren vaak binnen 14 dagen een eerste concept. Natuurlijk met uitleg en motivatie, zodat je weet hoe we tot dit zijn gekomen. Is het nog niet helemaal naar wens? Geen probleem! We passen het gewoon voor je aan.

 • Programmeren

  Mogen wij jouw nieuwe site bouwen? Thanks! Dan zet onze superheld het platte ontwerp om in een gelikte WordPress website. Je kan de bouw volgen met een eigen log-in. Zo ben je altijd op de hoogte van de actuele status. Handig toch?

 • Drukken/plakken

  Wij hebben een zwak voor mooi papier en folie. Wij leveren en adviseren graag als het om drukwerk of signing gaat. Het juiste materiaal is misschien nog wel belangrijker dan een goed ontwerp en kan de uitstraling van jouw bedrijf enorm versterken!

 • Wow!

  Pas als we jou dit horen zeggen, zijn wij tevreden. Natuurlijk blijven we altijd voor je klaar staan. Wil je iets aangepast hebben? Drukwerk bijbestellen? Let us know! We gaan het voor je regelen.

Oke. Overtuigd.

Ik wil met jullie werken.

Scroll naar top